stageloper

De stageloper komt uit een ware piratenfamilie , bij hem is het zenden dan ook met de paplepel ingegoten. De stageloper kwam eind jaren negentig regelmatig bij de zilvermeeuw over de vloer om programma's te draaien.

Heeft zich in 2000 ook aangesloten bij de Leeuwarder piraten en heeft de illegale marathon meegedraaid , is nu nog steeds te beluisteren via de lokale omroep.

Daarnaast nog regelmatig rond de kerst te beluisteren via een evenementen frequentie. Ook nu weer de drijvende kracht achter deze marathon.

Lees meer »

mi amiga

Anton een  wereld beroemde dj en drummer / zanger in Leeuwarden en weide omgeving.

Niet meegedraaid bij de illegale marathon , maar vanaf het begin van de programma's van de Leeuwarder piraten bij de lokale omroep Mercurius een vaste waarde.

Niet alleen te beluisteren als DJ maar ook nog regelmatig met hits als " Opel cadet" sprookje en "ik ben verliefd" is hij nog vaak te horen op de vrije radio, met  Orkest Swinging Stars .

Lees meer »

Blauwe Doffer

De blauwe doffer is via een buurjongen in 1986 begonnen met zenden , de eerste zender was een buizenzender waarmee hij ook mee uit de lucht werd gehaald. Maar stoppen was geen optie , hierna overgestapt op een transistor zender die beter voldeed.

Er werd hoofdzakelijk non-stop gedraaid met af en toe een verzoekheid. De blauwe doffer is in totaal 3 keer in aanraking gekomen met de RCD (at).

Heeft zich in 2000 ook aangesloten bij de Leeuwarder Piraten en draaide mee met de illegale marathon. Is nog steeds te beluisteren via de lokale omroep Leo Middelsee.

Lees meer »

De Kleine man.

 

De kleine man
Mijn naam is Frans en ben ooit begonnen op de fm band via FM 104.2

Mijn motto was: gewoon lekkere muziek uitzenden voor iedereen die het maar leuk vond.

Lees meer »