In deze corona crisis hebben ondernemers , dus ook onze sponsors het heel moeilijk. Daarom vragen wij aan onze luisteraars , denk bij een aankoop aan onze sponsors.

Zij steunen al jaren "de Leeuwarder piraten van toen " en verdienen in deze moeilijke tijd ook jullie steun.

Dus koop bij onze adverteerders

fov

U de beste kwaliteit leveren in verf, coatings, lakken en oliën. Dat is onze basis, al jaren. Maar we zijn meer dan alleen leverancier. Onze drive is om u te laten uitblinken met onze producten. Daarom zetten we hoog in op vooruitstrevende service en advies op maat. Want  we weten dat die ambitie het verschil maakt. Voor ons, maar zeker voor u.

Lees meer »

Zijlstra Projektstoffering

Sinds de negentiger jaren is Zijlstra Projektstoffering actief in de projectstoffering en alle relevante facetten daarvan. Vloerbedekking is technisch en esthetisch afhankelijk van vakkundige verwerking. Goed leggen van vloerbedekking wordt mede bepaald door de kwaliteit van het gebruikte materiaal en de toegepaste producten. Kortom zeer specialistisch vakwerk. Wij van Zijlstra Projektstoffering BV weten waarover we praten als het over projectstoffering gaat.

Lees meer »

g

Voor veel Leeuwarders en toeristen inmiddels een begrip: het gezellige, nostalgische kaas- en notenwinkeltje in de Kleine Kerkstraat. Aan de overkant hebben Anton, Willie en zoon Bart recentelijk een tweede sfeervolle, stoere winkel waar allerlei nieuwe soorten worsten, hammen en wijnen te verkrijgen zijn. Inspiratie deden de twee ondernemers op in Italiaanse en Spaanse dorpjes met oude worst- en ham winkeltjes.

Lees meer »