Wokparadijs Jelsum

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 20:15

Update 14-10-2020:

Vanwege de aangescherpte Covid-19 maatregelen is het de komende tijd niet mogelijk om bij ons in het restaurant te eten.

Afhalen van eten blijft mogelijk vanaf 12:00 tot 20:00.

Bij voorkeur vooraf telefonisch uw bestelling doorgeven, niet verplicht: 058-2573366 of 058-2575579

Blijf gezond en wij hopen jullie snel weer in het restaurant te mogen verwelkomen.


Wok Paradijs in Jelsum is een gezellig wokrestaurant gevestigd aan de N357 van Leeuwarden naar Stiens, naast het Texaco station. Ons restaurant is voorzien van een ruime gratis parkeergelegenheid en is toegankelijk voor mindervaliden.

 

In de middag kunt u bij ons terecht voor een lekkere lunch. Vanaf 16:30 kunt u bij ons dineren. Daarnaast beschikken wij over een terras, dus kom gezellig langs!

Ons concept

Voor één vaste prijs geniet je onbeperkt van ons aanbod.

 

Koud buffet

Hier heeft u keuze uit verschillende koude gerechten, zoals sushi, gerookte zalm, salade, carpaccio, garnalen en rosbief.

Warm buffet

U kunt verschillende gerechten en hapjes opscheppen bij het warm buffet. Denk aan een soepje vooraf, mini loempia's, saté of nasi.

Teppanyaki plaat

Laat je verse groenten, vlees en vis door onze kok bereiden op de Teppanyaki bakplaat. Een kleine greep uit de mogelijkheden zijn biefstuk, karbonade, lamskoteletten, zalm, sliptong en garnalen.

Wok

Stel zelf uw gerecht samen en kies een saus naar keuze of laat u adviseren. Vervolgens zal de kok uw gerecht waar u bijstaat klaarmaken!

Dessert

Ook voor het toetje kunt u kiezen waar u zin in heeft. Denk aan verschillende soorten ijs, taarten, tompousjes en vers fruit!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb